Пропускане до съдържанието на страницата

Пролетният панаир предлага на русенци богата празнична програма и множество забавления

вторник, 16 април 2024

Традиционният Пролетен панаир и тази година ще предложи забавления за русенци на всяка възраст. Той ще се проведе в Парка на младежта в периода 18 април – 1 май, като за трета поредна година негов организатор са „Общински пазари“ ЕООД.

Пролетният панаир ще предложи на любителите на силни усещания широка гама от атракциони и люлки, някои от които ще бъдат за първи път представени в България. Помислено е и за най-малките, които ще могат да се възползват от т. нар. „семейни люлки“.

Любителите на вкусна храна ще могат да избират от 11-те ресторанта, разположени на територията на Пролетния панаир. По традиция няколко търговци ще предлагат и сладки изкушения - понички, гофрети, захарен памук, бонбони и други.

Най-очакваните моменти от събитието и тази година ще бъдат гостуващите музикални изпълнители. Програмата започва на 19 април /петък/ с фолклорни изпълнения на Петя Пантева. Организаторите канят всички танцови състави в града да се насладят на хубава музика и весело настроение и на 26 април, когато за доброто настроение ще се погрижат изпълнителките на фолклорна музика Ива и Велислава Костадинови.

На 20 април гост на Пролетния панаир ще бъде популярният хип-хоп изпълнител 100 кила. На 24 април на сцената ще се качи талантливата Дара, а на 27 – Валерия Войкова – VALL.

На 1 май край на Пролетния панаир ще дадат Торино и Пашата със свои изпълнения.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/