Пропускане до съдържанието на страницата

Русенски университет „Ангел Кънчев“ обявява процедура за избор на асоциирани партньори по Процедура BG05M2OP001-1.002 Изграждане и развитие на центрове за компетентност

четвъртък, 29 декември 2016

ПУБЛИЧНА ПОКАНА  за набиране на асоциирани партньори

Русенски университет „Ангел Кънчев“ обявява процедура за избор на асоциирани партньори.

Процедурата е във връзка с разработване на проект по ОП Наука и образование за интелигентен растеж (2014-2020), Процедура BG05M2OP001-1.002Изграждане и развитие на центрове за компетентност, Приоритетна ос 1 Научни изследвания и технологично развитие, Инвестиционен приоритет № 1а „Укрепване на инфраструктурата, необходима за научноизследователска и иновационната дейност, подобряване на капацитета за реализиране на достижения в областта на научноизследователската и иновационната дейност и насърчаване на центрове за компетентност, по-специално центрове, които са от интерес за Европа“, Специфична цел 1„Развитие на върхови и пазарно-ориентирани научни изследвания“, Компонент 2 Информатика и информационни и комуникационни технологии. Официалните документи, касаещи процедурата могат да бъдат намерени на адрес http://sf.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=410.

Кандидати за асоциирани партньори могат да бъдат институции като научноизследователски институти, висши училища, бизнес организации, предприятия, иновационни клъстери, научно-технологични паркове, общини, агенции и др.

За участие в процедурата на избор на асоциирани партньори кандидатите е необходимо да представят Предложение за участие (по образец). Електронен вариант на документа може да се намери на www.uni-ruse.bgили да бъде заявен на адрес DAtanasova@uni-ruse.bg.

На посочения сайт на Министерството на образованието се намират и необходимите документи за информация, които се считат за неделима част от настоящата покана: Критерии и методология за оценка на предложенията и Декларация за партньорство (по образец от ОП НОИР), която ще се подписва от асоциираните партньори.

Кандидатътза асоцииран партньор следва да представисвоетоПредложение за участие на официална бланка на представляваната организация, подписано и подпечатано. За да бъде разгледано и оценено, Предложението за участие следва да съдържа цялата необходима информация и да бъде подадено на адрес DAtanasova@uni-ruse.bgв електронен вариант или в хартиен вариант на адрес: 7017гр. Русе, ул. „Студентска” № 8, стая 1.224.1- за доц. Десислава Атанасова, в срок до 17.00 часа на 06 януари 2017 година.

Асоциираните партньори ще бъдат избирани сред кандидатствалите по тази покана без допълнителни условия.

Избраните асоциирани партньори ще бъдат обявени публично и ще бъдат поканени за сключване на споразумение за партньорство, изразяващо се в подписване на декларация за партньорство.

 

ПРОЕКТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
ПРИЛОЖЕНИЕ ТЕМИ

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/