Пропускане до съдържанието на страницата

Русенският волейболен клуб „Любо Ганев – Автосвят“ стана шампион на България за момичета до 13 години

вторник, 06 юли 2021

Русенският волейболен клуб „Любо Ганев – Автосвят“ стана шампион на България за възрастовата група момичета до 13 години. Две от момичетата на отбора спечелиха и индивидуални отличия. Ивайла Кирева взе титлата за най-полезен състезател - MVP, а Теодора Великова - за най- добър разпределител.

Финалите се проведоха в Разлог, а суперфиналът - в Панагюрище. Шампионската титла бе спечелена с рекордните за финали и суперфинал 10 победи от 10 мача (подобен рекорд е имало само през 2006 година - 5 победи от 5 мача). Състезателките от Русе загубиха само гейм по пътя към трофея - от Централен полицейски волейболен клуб (София).

Собственик и президент на клуб „Любо Ганев – Автосвят“ е Сашо Тодоров. Той е единственият треньор за всички възрастови групи в клуба и е първи треньор на президента на българската федерация по волейбол и носител на редица спортни отличия Любо Ганев.

Във връзка с успехите на младите волейболисти Тодоров изрази и специални благодарности към ръководството на Община Русе и ОП „Спортни имоти“ за осигуряването на зала за провеждане на тренировките.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/