Пропускане до съдържанието на страницата

В Русе се проведе четвъртото издание на кариерния форум “А сега накъде?”

неделя, 25 февруари 2024

В Доходното здание за четвърта поредна година се проведе кариерният форум “А сега накъде?”. Той се организира от Младежкия парламент към Общинския младежки дом и цели да помогне на младите хора от Русе и региона да се ориентират професионално и да изберат висше учебно заведение.

Кариерното събитие бе открито от зам.-кмета Димитър Недев, който поздрави организаторите и участниците в него.

“Нека този форум бъде мястото, където мечтите срещат възможностите, а амбициите се превръщат в реалност. Убеден съм, че усилията на Младежкия парламент и Общинския младежки дом ще бъдат предпоставка за успешното развитие на следващото поколение. Чрез днешното събитие се предоставят не само възможности за неговото обучение и професионално развитие, но и вдъхновение и смелост за справяне с бъдещите предизвикателствата.”

Той изказа специална благодарност към членовете на Младежкия парламент за организирането на събитието и им пожела да не спират да работят в полза на младите хора.

В инициативата се включиха десетки ученици от русенските средни училища, които имаха възможност да посетят щандовете на редица български университети и да се срещнат с представители на фирми, които съдействат активно за подготовката на документи за кандидатстване в чужбина. В събитието взеха участие и успешни професионалисти от различни области, които отговориха на въпросите на учениците.

Форумът се провежда в помощ на младежите, които все още не са избрали къде ще продължат образованието си, и е отворено за всички бъдещи студенти.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/