Пропускане до съдържанието на страницата

Зам.-кметът инж. Димитър Наков откри ново спортно игрище за волейбол и тенис на корт в Ново село

петък, 14 октомври 2016

Ново игрище за тенис на корт и волейбол беше открито официално днес в Ново село. То е изградено по Програмата за развитие на малките населени места, финансирана от Община Русе, и възлиза на 23 000 лв.

Проектът включва възстановяване на игрище за тенис на корт и волейбол с кът за отдих и игри, разположени в терен, определен за спортен комплекс, представляващ частна общинска собственост. Игрището е с обособено място за публика.

Лентата на новото съоръжение прерязаха кметът на селото Мариела Йорданова и зам.-кметът на Община Русе по устройство на територията инж. Димитър Наков. На събитието присъстваха още общински съветници и кметове на малки населени места, а водосвет отслужи отец Евгени.  От новата спортна площадка ще се възползват всички 120 ученици в училището в населеното място, децата от детската градина, както и жителите на селото.

 „Моята мечта преди 5 години, когато станах кмет на Ново село, беше да възстановим целия спортен комплекс и днес я осъществих напълно. Да си пожелаем да го използваме пълноценно“, заяви Мариела Йорданова.

„За мен е изключително удоволствие да съм днес тук и да ви поздравя от името на кмета Пламен Стоилов. Виждам, че това, което е изградено по Програмата за развитие на малките населени места тази година, е много повече от миналата“, заяви зам.-кметът Димитър Наков и пожела на децата, които ще ползват игрището да са здрави, да спортуват, но и да не забравят ученето.  

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/