Пропускане до съдържанието на страницата

Зам.-кметът Наталия Кръстева поздрави абсолвентите на випуск 2019 от Юридическия факултет на РУ „Ангел Кънчев“

петък, 14 юни 2019

Днесв Канев центърсе състоя тържествена церемония по случай връчването на дипломите наВипуск 2019 на Юридическия факултеткъм Русенския университет „Ангел Кънчев“. На събитието присъстваха ректорът чл.кор. проф. д.т.н Христо Белоев, заместник-кметът по комунални дейности в Община Русе г-жа Наталия Кръстева, старши юрисконсултът в Община Русе - Искрен Илиев, зам. областните управители на Област Русе г-н Свилен Иванов и г-н Валентин Колев,деканът на Юридическия факултет доц. д-р Красимир Димитров, председателят на Комисията по правни въпроси на 44-то Народно събрание Анна Александрова, изпълнителният директор на Агенцията по заетостта към Министерството на труда и социалната политика Драгомир Николов, директорът на ОДМВР – Русе ст. комисар Теодор Атанасов, окръжният прокурор Георги Георгиев, представители на различни институции, преподаватели, бивши и настоящи възпитаници на факултета.

Г-жа Кръстева приветства присъстващите абсолвенти от Юридическия факултет и връчи поздравителен адрес на декана на Юридическия факултет - РУ „Ангел Кънчев“ доц. д-р Красимир Димитров, от името на кмета на Община Русе г-н Пламен Стоилов. Тя поздрави ръководството на университета и пожела успешна реализация на студентите.

 Дипломираните абсолвенти от специалност „Право“ са 105, от които  60 са били в редовна форма и 45 – в  задочна форма на обучение. От магистърската програма „Правен режим на защитата на националната сигурност” се дипломират 17 студенти. Абсолвентите с отличен успех са 17.

Първенци на випускаса Сениха Алиева Масуркова от специалност „Право“и Милена Стоянова Перчемлиева от магистърската програма „Правен режим на защитата на  националната сигурност”.

След официалната част по връчването на дипломите следва ритуалът по хвърлянето на шапките пред сградата на университета.

Юридическият факултет на Русенския университет “Ангел Кънчев” е създаден през 1992 година, като първите студенти по право влизат в аудиториите на 11 ноември. За четвърт век факултетът извоюва мястото си сред най-добрите юридически факултети в България. Днес този престиж е свързан не само с популярността на юридическата професия, но и с широкия спектър на предоставяните от факултета възможности в сферата на правото.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/