Пропускане до съдържанието на страницата

Заместник-кметът инж. Димитър Наков откри Национален мотосъбор - Русе 2017

събота, 17 юни 2017

За поредна година, мотоклуб „The THUNDERS“ МС, с помощта на МСС ДУНАВСКИ БРАТЯ, провеждат Тринадесети Национален мотосъбор – Русе 2017, който ще продължи до 18 юни на стадиона на хижа „Приста“.

Събитието вече 13-та година присъства в културния и спортен календар на град Русе, което доказва неговото значение не само за младите хора, но и за останалите поколения, любителите на рока и двуколесните машини.

Зам.-кметът Димитър Наков откри мотосъбора и връчи наградите на победителите в традиционното състезание за скорост, което се проведе днес. На събитието, което се провежда с подкрепата на Община Русе, присъства и директорът на дирекция „Култура и образование“ г-жа Ирена Петрова.

„Поздравявам организаторите за провеждането на тазгодишното издание на мотосъбора, както и момчетата от EXTREME ATTACK от Стара Загора, които направиха изключително атрактивно каране и стънт шоу“, каза г-н Наков в края на демонстрацията и подчерта, че Община Русе ще продължи да подкрепя мотосъбора и занапред.

За доброто настроение на гостите на събора се погрижиха рок групите OLD GUNS, WAVESLAVE, OXIJEN и OLD BASTARDS, както и DJ Венци.

Мото Клуб „The THUNDERS“ МС е създаден през далечната 2003 г. и цели развитие и популяризиране на мотоциклетизма, мотоциклетните спортове, както и организирането на мотопоходи и мотосъбори, обединявайки идеал за приятелство и любов към моторите. Клубът поддържа тесни връзки с редица подобни сдружения както в България, така и в чужбина.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/