Пропускане до съдържанието на страницата

Европейската шампионка по бокс Севда Асенова получи статуетка на Русе

петък, 18 ноември 2022

Кметът Пенчо Милков награди европейската шампионка по бокс в категория до 48 кг. Севда Асенова. Тя получи парична премия и статуетка със символа на Русе - Паметника на Свободата.
На първенството в Будва, Черна гора, състезателката от Боксов клуб „Русе“ показа отлична техника и спечели с 5:0 съдийски гласа над италианката Роберта Бонати.
Русенката сподели, че се чувства в отлична форма, а опитът й помага много, защото отлично познава противничките си и с голяма част от тях вече се е срещала.
От 2016 г. Севда играе със скъсани връзки на крака, но това не е пречка за пъргавината и силата, с които доминира над състезателки от цял свят.
„Ти си голяма гордост за Русе и заслужено спечели титлата. Бъди все така вдъхновяваща“, приветства я кметът Пенчо Милков.
Той изрази признателност и към треньорите Съби Събев и Павел Сяров за безусловната подкрепа към Севда и останалите състезатели в клуба.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/