Пропускане до съдържанието на страницата

Иван Григоров присъства на откриването на 18-тото техническо изложение в РУ

четвъртък, 12 май 2016

Зам.-кметът по хуманитарни дейности Иван Григоров присъства на откриването на 18-тото Изложение на техника и технологии в Русенски университет „Ангел Кънчев“.

На събитието присъстваха още председателят на Общинския съвет проф. Христо Белоев, областният управител на Област Русе Стефко Бурджиев, Ивайло Калфин, областни управители и кметове от регионите по поречието на река Дунав.

Във форума участват над 50 фирми, факултети и катедри, а организатори тази години са инженерните факултети на Русенски университет, със съдействието на Министерството на земеделието и храните, Областна администрация – Русе, Община Русе и Съюза на учените – Русе.

В програмата са предвидени срещи на студенти с работодатели, кръгла маса с участието на областни управители и кметове, както и дискусия за предизвикателствата пред висшето образование и съвременната индустрия от региона.

На 13 май, вицепремиерът и министър на образованието и науката Меглена Кунева ще открие Младежко експо, посветено на младежката предприемчивост и иновации.

На 14 май, евродепутатът Мария Габриел ще посети университета, за да награди осем отлични студенти – по един от всеки факултет и да ги покани на посещение в Европейския парламент.

 

 

 

 

 

 

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Последни Новини

виж всички новини >

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/