Пропускане до съдържанието на страницата

Майстор по Тай Чи от Тайван беше на посещение в Русе

понеделник, 19 септември 2016

Майстор по традиционен Тай Чиот Тайван гостува в Русе и присъства на тренировките по Тай Чи и Ушу на Сдружение СК „Калагия“ и Клуб по Ушу към Общинския младежки дом. Посещението му се осъществи в рамките на проект „Аз и моето семейство, аз и моите приятели обичаме спорта Ушу и Тай Чи“ на СК „Калагия“, финансиран от Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ по Програма „Русе – Европейски град на спорта 2016“.

Майстор Су Дзиенйонг е представител на традиционната школа на древен стил Ян Тай Чи. Президентът и главен треньор на „Калагия“ Мария Неделчева е ученик на традиционната школа, носител на червено майсторско ниво, а зам.-председателят и старши треньор Искра Бонева е носител на синьо техническо ниво. Учениците на Мария Неделчева, на възраст от 5 до над 65 години, имат различни технически нива в този стил и много медали от национални и международни състезания.

Специално за Майстор Су членовете на СК „Калагия“ и Клуб по Ушу към ОМД представиха демонстрационна програма, след която се проведоха интересни и полезни семинари за тънкостите на бойните изкуства. 

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/