Пропускане до съдържанието на страницата

МИКЦ Русе отвори врати

вторник, 10 януари 2017

От началото на месец януари Младежки информационно консултантски център отвори отново врати на територията на Общински младежки дом Русе. Той ще работи в помощ на младите хора, базирайки се на установените тенденции, потребности и желания на младежите на територията на град Русе и област Русе, предоставяйки достъпни информационни услуги, както и индивидуални и групови безплатни консултации.

Екип от специалисти, консултанти и обучители ще дават информация и консултации по направленията в програма МИКЦ. Те са свързани с осмисляне свободното време на младите хора, продължаване на образованието, социална и професионална ориентация, активно европейско гражданство, както и специфични младежки проблеми, свързани с психичното и емоционално здраве и самочувстие.

МИКЦ се реализира по проект „ВИА РЕГИА 6” на Сдружение „Вдъхновение” по Национална програма за младежта 2016-2020, подпрограма 1 „Младежки информационно-консултантски центрове”, проектът се финансира от Министерство на младежта и спорта и се реализира в партньорство с Общински младежки дом Русе, Община Русе и Областна администрация Русе.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/