Пропускане до съдържанието на страницата

Обновената тренировъчна зала по борба официално отвори врати

понеделник, 04 април 2016

Изцяло обновената тренировъчна зала по борба на СК „Юнак – Локомотив“ беше открита официално днес. Лентата на ремонтираното с близо 300 000 лева спортно съоръжение прерязаха министърът на младежта и спорта г-н Красен Кралев, кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов и председателят на Българската федерация по борба Валентин Йорданов.

„Надявам се, че тези прекрасни условия ще привлекат много деца, които да тренират упорито и един ден да са наследници на нашите олимпийски и световни шампиони“, заяви кметът Пламен Стоилов.

Ремонтните дейности на залата по борба станаха факт, благодарение на Министерството на младежта и спорта, на Община Русе, на спортен клуб „Юнак-Локомотив“, както и лично на председателя на Българската федерация по борба Валентин Йорданов. Ремонтиран е покривът, поставено е чисто ново дюшеме, външна изолация и мазилки, подменена е дограмата, подовите настилки в обслужващите помещения, извършен е цялостен ремонт на санитарните възли. Не на последно място е ремонтиран и подходът към залата, направен е нов паркинг, озеленяване и изцяло обновяване на улиците за достъп до залата.

На официалната церемония вчера, която съвпада и с деня по закриването на Европейското първенство по борба до 23 г. в Русе, присъстваха още народните представители Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Свилен Иванов, областният управител Стефко Бурджиев, председателят на ОбС проф. Христо Белоев, генералният секретар на Българската федерация по борба г-н Рахмат Софияди, треньори и медалисти от европейски, световни първенства и олимпийски игри. 

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/