Пропускане до съдържанието на страницата

Около 120 деца се включиха във Великденска работилничка

сряда, 12 април 2017

Великденска работилничка и пъстро хоро събра на днешната Велика сряда близо 120 деца, родители и учители на централния пл."Свобода" в Русе. Българските народни носии, с които са облечени всички участници, са допълнителен акцент в колорита на събитието, което е част от програмата на проект "Богатството на различията - приобщаващо образование за интелигентен растеж", изпълняван от Община Русе по ОП"НОИР".

Великденски шарки, техники за декориране и инсталация с яйца, изработени от различни материали, сътвориха деца от предучилищните групи на ДГ „Снежанка", ДГ „Детелина“, ДГ „Звездица“, ДГ „Русалка", ДГ „Зора", ДГ „Незабравка" техните родители и учители в рамките на образователен модул "Училище по взаимност". Във великденската палитра се включиха и приятелите им от ДГ "Червената шапчица".

Малките майстори, техните родители и педагози извиха дунавско хоро около забележителните си великденски творения, след което пренесоха инсталацията във фоайето на Община Русе, където до идната неделя ще остане атмосферата на детските фантазии.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/