Пропускане до съдържанието на страницата

Организират демонстративни срещи по бокс, кикбокс и ММА

петък, 30 септември 2016

На 1 октомври от 19:00 часа в спортен комплекс „Дунав“ ще се проведат демонстративни срещи по бокс, кикбокс и ММА. Събитието се организира от Спортен клуб „Локомотив”- Русе (джудо, самбо, ММА) и е с вход свободен. Проявата е част от проект „Джудо и самбо – основа за комплексно развитие на личността и база за достигане на успехи във всяко житейско направление“, реализиран от клуба по Програма „Русе – Европейски град на спорта 2016“, с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“.

Участие в събитието ще вземат известни русенски състезатели по джудо с успехи у нас и в чужбина. Демонстративните срещи имат за цел да покажат същността на спорта джудо и преимуществата на практикуващите го в двубои с представители на други бойни спортове. Между всяка една среща ще има демонстрация по джудо и самбо.

Целта на проекта на СК „Локомотив“ е да популяризира на джудото сред децата и младежите в Русе, както и да ги запознае с успехите на клуба в развитието на този спорт през последните 47 години.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/