Пропускане до съдържанието на страницата

Първото издание на Мажоретен фестивал "Русе Ритъм & Марш" ще се проведе на 1-ви и 2-ри юли

петък, 30 юни 2017

Първи Международен мажоретен фестивал "Русе Ритъм & Mарш" ще се проведе на 1-ви и 2-ри юли в град Русе. Той ще започне на 1-ви юли, от 19:00 ч., с празнично дефиле, в което ще се включат 12 състава и над 250 участници от страната и чужбина. Дефилето ще стартира от началото на пешеходната зона след Градски хали и ще продължи до Съдебната палата, след което предстои официалното откриване на фестивала.

На 2 юли, от 11:00 часа, пред Понтон №8, участващите мажоретни състави ще представят своите композиции, като публиката ще види представяне на участниците с батони, с помпони и комбинация от тях. В дебютното издание на фестивала ще се включат мажоретни състави от Бургас, Враца, Разград, Шумен, Горна Оряховица и Румъния. Специални участници в дефилето на фестивала ще бъдат най-малките мажоретки от русенски детски градини и фанфарния оркестър на град Ветово.

Домакин на събитието е Общински мажоретен състав „Екстрийм“ при Младежки дом Русе. Събитието се организира от Община Русе и Общински Младежки дом.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/