Пропускане до съдържанието на страницата

Приеха Програмата за развитие на туризма на Община Русе за 2019 г.

петък, 11 януари 2019

Днес се проведе Заседание на Консултативния съвет по въпросите на туризма на Oбщина Русе, водено от зам.-кмета по икономика, инвестиции и собственост и председател на съвета – г-жа Даниела Шилкова.

Заседанието бе уважено и от кмета Пламен Стоилов, който благодари на членовете на консултативния съвет за добре свършената работа през 2018-та година и пожела ползотворна и успешна 2019-та. В приветствието си г-н Стоилов подчерта ключовата роля на туризма за икономическото развитие на общината и през настоящата година.

Тази година Община Русе бе удостоена с престижната награда за „Най-ползотворно сътрудничество с туризма в голяма община през 2018 г.“ от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Националното сдружение на общините в Република България. През 2018-та година Общината бе отличена и с друга голяма награда - за „Най-оригинално събитие в областта на културния туризъм“ - Фестивала на туристическите забавления и анимации.

Дневният ред на заседанието включваше отчет на дейностите по Програма за развитие на туризма на община Русе за 2018 г. и предложение за Програма за развитие на туризма на община Русе за 2019 г.

По време на заседанието бяха обсъдени основните направления и дейности за настоящата година. Предложените отчет и Програма за развитие на туризма бяха приети единодушно.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/