Пропускане до съдържанието на страницата

Русенски добротворци с награди „Агент на промяната 2023“

вторник, 05 декември 2023

Русенците Теодор Цветков и Светослав Захариев – Сисо бяха отличени от фондация „Агент на промяната“ за 2023 година. Двамата получиха наградите за тяхната усилена работа по социално значими каузи. 

Теодор Цветков, известен със своите благотворителни каузи, плувец и рекордьор, стана „Посланик“ на „Агент на промяната 2023“. При получаване на наградата той коментира: „Искрено съм трогнат от това признание и от подкрепата на всички вас! Този опит ме сближи с невероятни хора, които като мен предприемат действия за доброто на обществото. Моята мечта е да правим света около нас по-добро място, където с любов и съпричастие се грижим един за друг. Вярвам в силата на общността и в това, че заедно сме по-силни!“

Светослав Захариев – Сисо получи първо място в категория „Промяната за всеки“, заедно с д-р Алдин Али. Той активно помага на деца с увреждания, за да се чувстват приети и приобщени чрез фитнес занимания в специално оборудвана зала. По този начин Сисо помага за тяхната рехабилитация и социализация.

Събитието се провежда всяка година, като на него присъстваха кметът на Столична община Васил Терзиев, министърът на труда и социалната политика Иванка Шалапатова, тв водещият Ники Кънчев, както и други представители на неправителствени организации, популярни актьори, музиканти, писатели, журналисти и спортисти.

 

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/