Пропускане до съдържанието на страницата

Учителски игри с мото „Искам, зная и мога да спортувам“ на откритите площи пред „Булстрад Арена“ Русе

събота, 28 май 2016

Учителски игри с мото „Искам, зная и мога да спортувам“, организирани от Сдружение Областен ученически спортен клуб „Русчук“, стартираха днес с турнир по баскетбол. Това се случи в 10 часа, на откритите площи пред „Булстрад Арена“ в Русе. 

Инициативата се осъществява по програма „Русе – Европейски град на спорта 2016г.“, с финансовата подкрепа на Фондация „Русе – град на свободния дух“.

 В турнира по баскетбол взеха участие 6 отбора, които включват членове на учителски колетктиви на територията на Община Русе, РИО – Русе, служители на Община Русе, Областна Администрация - Русе и преподаватели в РУ „Ангел Кънчев“.

Учителските игри ще продължат на 4 юни с провеждане на турнир по плажен волейбол и ще завършат с турнир по футбол, на 11 юни, в спортен комплекс „Олимпия“.

Основната цел на  „Искам, зная и мога да спортувам“ е придобиване на навици за системни занимания със спорт, повишаване качеството на живот на спортуващите и изграждане на чувство за общност сред участниците в събитието.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/