Пропускане до съдържанието на страницата

В Русе се откри Националното състезание по тенис на маса за хора с увреждания

събота, 26 ноември 2022

Днес в зала „Академик“ на Русенския университет бе открито Националното състезание по тенис на маса за хора с увреждания. То се организира от спортен клуб „Олимп- спортът е равнопоставен“ с председател Георги Гаев и със съдействието на Община Русе.

„Щастливи сме, че за поредна година г-н Гаев съумява да организира събитие, в което  се дава възможност на хората с увреждания да демонстрират своите талант и воля за успех. Ще продължаваме да му съдействаме, за да могат да се изявяват всички русенци“, поздрави организатора зам.-кметът Димитър Недев и пожела късмет в играта на участниците.

Официални гости на събитието бяха председателят на Българската параолимпийска асоциация Илия Лалов, както и председателят на Студентски спортен клуб “Академик” Борислав Ангелов.

Специални благодарности бяха отправени към футболен клуб „Дунав“ Русе, „МОТО ПФОЕ“ ЕООД - Русе, ,,Ником – Русе ООД - Toyota, Хотел „Фамилия“, „Санси“ ООД, Георги Георгиев „Нотариус 221“ и Sport Depot за подкрепaта в реализирането на турнира.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/