Пропускане до съдържанието на страницата

В следващите дни предстои пръскане срещу комари в Русе и населените места от общината

понеделник, 24 юни 2024

На 25 юни /вторник/ от 20:30 до 00:00 ч. ще се проведат наземни третирания срещу комари на територията на град Русе. За целта ще бъде използвана цялата налична техника на фирмата, с която Община Русе има сключен договор за дезинсекция.

На 27 юни /четвъртък/ в същия часови диапазон ще бъдат третирани срещу комари град Мартен и селата Сандрово, Николово, Просена, Семерджиево, Долно Абланово и Ястребово.

На 28 юни /петък/ на територията на кварталите Средна кула и Долапите, ДЗС, Образцов чифлик и селата Басарбово, Тетово, Ново село и Бъзън ще се проведе наземното третиране, като предвидената дата за Червена вода и Хотанца е 1 юли /понеделник/.

При обработките ще се използват препаратите „Ротрин 100“ и „Цитрол“, които са сертифицирани и одобрени за употреба от Министерството на здравеопазването. Те са с изпитана и потвърдена ефективност в урбанизираните територии и са с висока степен на безопасност за хора и животни.

Технологията на дезинсекция включва използването на агрегати, които разпръскват както топъл аерозол за димна обработка, така и студен аерозол, който е под формата на микроскопични капки и е почти невидим.

При неблагоприятни метеорологични условия обработките ще се отложат за следващия подходящ работен ден.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/