Пропускане до съдържанието на страницата

Зам.-кметът инж. Димитър Наков поздрави участниците в. 16. Турнир по спортни танци

събота, 31 март 2018

Днес, в Канев център, се проведе 16-тото издание на Турнир по спортни танци, организиран от Клуб по спортни танци „Фламинго`98“, Българска федерация по спортни танци и Община Русе.

С приветствие към участници и гости се включи заместник-кметът по устройство на територията в Община Русе инж. Димитър Наков. На събитието присъства и народният представител Пламен Нунев, който връчи плакет на организаторите по повод 20 години Клуб по спортни танци „Фламинго`98“. Емоционално видео бяха подготвили малки и големи възпитаници на клуба, с което поздравиха своите треньори за кръглата годишнина.

„Щастлив съм да дам началото на турнира „Купа Русе“ и да ви поздравя от свое име и от името на кмета на Община Русе г-н Пламен Стоилов. Пожелавам успех на всички участници, а на публиката да се наслаждава на танцовото изкуство“, заяви инж. Наков и връчи поздравителен адрес на ръководителя на клуб „Фламинго“ Цветомир Панчев от името на кмета Пламен Стоилов.

Тази година в събитието, което премина през няколко кръга - Турнир за изгряващи звезди; Открит турнир и Купа Русе,  се включиха 150 танцови двойки от всички областни градове в страната.

Основните цели на клуб „Фламинго“ са развитие и популяризиране на танцовото изкуство сред младите хора, като организацията възпитава представителите на младежта в здравословно поведение и начин на живот. В историята на клуба до края на 2017 година са записани над 500 финала на различни танцови събития. Състезателите са завоювали над 80 бронзови, 80 сребърни и 60 златни медала.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/