Пропускане до съдържанието на страницата

Завърши първата част от лятното училище на Сдружение "Вдъхновение"

понеделник, 01 август 2016

С множество интересни и забавни презентации и пърформанси завърши първата част от Лятно училище – неформално образование 2016 г. на Сдружение „Вдъхновение“.

Деца и младежи на възраст от 7 до 30 години се записаха в направленията на лятното училище, като с тях работиха доказани специалисти, педагози, художници и хореографи. Занятията се провеждаха в залите на Младежкия дом, като интересът към училището беше много голям. Бяха включени направленията „шах“, „хорово пеене“, „модерен балет“, „немски език“, „поп и джаз пеене“, „пиано“ и „рисуване“. През месец юли участниците усвояваха различни техники в съответните области, а също така се подготвяха и за представяне на придобитите знания и умения пред своите родители и приятели.

С флашмоб завърши направление „модерен балет“, на което бяха представени различни похвати в танцовото изкуство. С мини турнир по шах се представиха младежите в направление „шах“ в две възрастови групи, а участниците в направление „рисуване“ подготвиха изложба с картини и произведения, създадени по време на обучението. Децата и младежите от направление „ушу“ демонстрираха китайски бойни техники и усъвършенстване на духа и тялото. Младежите от направление „Опознай града” търсиха културно-исторически забележителности в Русе и сгради с обществено значение.

 Обучението си завършиха общо 156 участници в различните направления. Всеки от тях получи грамота за успешно преминато лятно училище. През месец август предстоят направленията „народни танци“ и втора част от „немски език“. Проектът Лятно училище – неформално образование 2016 г. се осъществява с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух”, Община Русе и в партньорство с Общински младежки дом Русе.

Проектът Лятно училище – неформално образование 2016 г. на Сдружение „Вдъхновение“ се реализира с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух” и „BH – социален проект на Еконт“ след проведен конкурс „Знание и растеж“.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/